HAMIn liha-alan koulutus Hämeenlinnassa
​​

​​​Lis​ätietoja

Hele​na Malmivirta
puh. 050 430 6116

 
Markus Yli-Hemminki
puh. 050 461 7503​​

 
Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi@hamk.fi

HAMIn liha-alan koulutus Hämeenlinnassa

Lihateollisuusopiston toiminta on siirtynyt Hämeen ammatti-instituuttiin

 Koulutamme liha-alan osaajia lihateollisuudessa yrityskohtaisina tai alueellisina ryhminä sekä pienimuotoisen lihanjalostuksen osaajia yleisinä ryhminä Hämeenlinnassa.

Koulutustarjontaamme kuuluvat liha-alan ja elintarvikealan näyttötutkinnot perustutkinnosta erikoisammattitutkintoon.
- Elintarvikealan perustutkinto liha-alan osaamisala
- Elintarvikealan perustutkinto elintarviketeknologian osaamisala
- Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto
- Lihateollisuuden ammattitutkinto
- Lihantarkastuksen ammattitutkinto
- Lihanjalostajan ammattitutkinto
- Elintarviketekniikan erikoisammattitutkinto

Liha-alan koulutusohjelma tarjoaa liha- ja elintarviketeollisuudelle sovitettuja koulutuspaketteja, kuten elintarvikealan ammatillisia näyttötutkintoja ja niihin liittyvää koulutusta. Yrityskohtaisten ryhmien lisäksi järjestetään eri yrityksistä tuleville opiskelijoille ns. yleisiä ryhmiä.

Lisäksi pidämme Lopetusasetuksen (1099/2009) edellyttämän kelpoisuuden antavaa koulutusta
Lihanjalostajan ammattitutkinto on käynnissä, uusi kurssi alkaa tammikuussa 2018.

Liha-alan täydennyskoulutus

Lisäksi yrityksille on tarjolla koulutustilaisuuksia liharaaka-aineesta, valmistusprosesseista, tuotantohygieniasta, laadusta ja tuoteturvallisuudesta.

Lisätietoja:

Markus Yli-Hemminki, 050 4617 503, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@hamk.fi