ginikurssi, ginin valmistus, ginipaja, ginin teko

​​​​​​​​

Ginien valmistuksen intensiivikurssi

Opi valmistamaan giniä suomalaisista raaka-aineista kolmen päivän intensiivikurssilla.

 

Kouluttaja: Asko Ryynänen, Tislaamomestari
 
Ajankohta: 29.-31.5.
Paikka: Lepaan Viinitila
 
Alustava sisältö:
Tislauksen perusteet
Ginin valmistuksen perusteet, historia, reseptiikka ja tyylilajit
Ginien aistinvarainen arviointi
Matematiikka - laimennuslaskenta
Laboratoriotyöskentely – alkoholimääritykset

#ginipaja #ginikurssi #tislaus1

 
Ohjelma
Ma 29.5. 
9-12 tislauksen perusteet
12-13 lounas
13-15 tislaus, käytännön harjoitukset
- giniuutoksien valmistaminen
- tislaus, alkoholimääritys, laimentaminen, pakkaus
 
15-16 ginien aistinvarainen arviointi ja käyttö juomasekoituksissa
 
Ti. 30.5. 
9-11 ginin valmistuksen perusteet 
11-12 lounas
12-16 ginien valmistus, käytännön harjoitukset
- ryhmäginien tislaus, alkoholimääritykset, laimentaminen, pakkaus
16-17 ryhmäginien aistinvarainen arviointi ja käyttö juomasekoituksissa


Ke. 31.5.
9-11 ginin valmistuksen teoria jatkuu
11-12 lounas
12-17 ryhmäginien tislaus, käytännön harjoitukset jatkuu

Koulutus toteutuu, jos kurssille ilmoittautuu min 10 henkeä. Kurssin max 15 henkeä.
KURSSI ON NYT TÄYNNÄ JA TOTEUTUU. PERUUSTUSPAIKKOJA VOIT TIEDUSTELLA: eva.palotie@hamk.fi

Kurssin hinta 350 eur + alv. Hintaan sisältyy koulutus ja kurssimateriaali

Majoitus 
Lepaan opiskelija-asuntola. 
Kahden hengen huone 38€/hlö/yö tai 1hh 49€/yö sis liinavaatteet, ei sis aamupalaa. Varaukset irmeli.vanne@hamk.fi 

Hotelli Petäys.
100,00 €/2hh/vrk ja 70,00 €/1hh/vrk smart/comfort luokan huoneissa. Hinta sisältää aamiaisen ja asiakassaunan. Varaukset ja tiedustelut hotelli@petays.fi tai 358 03 673 301

Ruokailut 
Lepaan Ruokala Anna, lounas 7,40 eur ja aamupala 4,60 eur. 
LIsätietoja: Eva Palotie, 03 646 5227 tai eva.palotie@hamk.fi