​Avointen ovien tapahtuma alkaa klo 10 ja päättyy klo 14. 

Evokeskuksessa voi päivän aikana tutustua opiskeltaviin asioihin, opiskelijoihin, henkilökuntaan ja elämään Evolla.

Opiskelijat ovat Evokeskuksessa kertomassa opinnoistaan ja vapaa-ajastaan. He esittelevät myös opiskelijayhdistysten, Evon metsäpertut ry:n ja Evon Metsäpojat ry:n, toimintaa sekä Evon metsäosuuskuntaa. Oman opiskelijaoppaan kanssa voi lähteä tutustumaan Evon kampusalueeseen ja oppimisympäristöön. 

Konehallilla on esillä metsätyövälineitä ja erikoispuiden kaatoon liittyviä kiipeilyvarusteita. Siellä voi myös kokeilla taitojaan metsäkonesimulaattorilla. Ulkona on esillä Ponsse Dual -yhdistelmäkone ja muu metsäkuljetuskalusto. Lisäksi aikuisopiskelijat järjestävät kampusalueella hakkuutyönäytöksen. Vihreässä talossa voi puolestaan tutustua opiskelijoiden vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin. 

Kahvio on avoinna klo 10–14, ja opiskelijaruokalassa on tarjolla keittolounas (6,40 e) klo 11–13. Opiskelijayhdistys myy ulkona on makkaraa ja nokipannukahvia nuotion lämmössä.

Hämeen ammatti-instituutista valmistuu metsuri-metsäpalvelun tuottajia, ja Hämeen ammattikorkeakoulusta metsätalousinsinöörejä (AMK).

Lisäti​edot

Ulla Rauhala, p. 03 646 5302​